Ethereum är en decentraliserad blockkedjeplattform som har en tillhörande valuta, Ether. Många bedragare har hittat till kryptovärlden. För att inte riskera dina pengar ska du alltid handla av seriösa aktörer.

Ethereum är den näst största kryptovalutan. Ethereum är själva mjukvaruplattformen och Ether är valutan som används där. Kryptovalutor har överlag blivit väldigt populära att äga. I och med det ökande intresset har även bedragare hittat till kryptovärlden. För att inte bli lurad när du ska köpa Ethereum ska du göra det av en säker handlare. Hos https://bt.cx/sv/ethereum-ether/ kan du köpa Ethereum säkert. Du riskerar att förlora dina pengar om du handlar via oseriösa aktörer. Värdet på Ether är likt Bitcoin volatilt och det är bra att ha vetskap om det. När du köper Ethereum köper du egentligen Ether.

Fördelar med Ethereum

En stor fördel med Ethereum är att blockchain-tekniken används. Det gör att krypteringar är tillförlitliga och varken länder eller banker kan manipulera applikationerna. Ethereum används av många och är utbrett över världen. Det finns även bra med likviditet av Ether. En annan fördel är att de utvecklare som är engagerade i Ethereum är väldigt ambitiösa och är några av de skickligaste som finns. Det är även en stor fördel att grundaren är involverad och det finns enorma möjligheter med Ethereum.

Nackdelar med Ethereum

En nackdel med Ethereum är att det är ganska dyrt att utföra transaktioner och åtgärder på Ethereum. Det är fortfarande ett koncentrerat ägande av valutan på plattformen. De som var med från början sitter på stor makt när det gäller kontrollen av systemet men också valutans prissättning vilket kan vara en nackdel. Ethereum är fortfarande under utveckling och det finns risk för buggar, hackerattacker och liknande. En annan nackdel är att applikationerna kräver mycket datorkraft och tid vilket generellt kostar mer.